Landelijk adverteren

Adverteren door heel Nederland
Heeft uw bedrijf vestigingen door het hele land? Bent u bijvoorbeeld een taxi-, schoonmaak- of logistiek bedrijf en zoekt u medewerkers voor vestigingen in verschillende delen van het land? Dan kunt u deze mensen eenvoudig bereiken via huis-aan-huiskranten en landelijke dagbladen. Vacatureindekrant.nl denkt graag met u mee.

Tijd en kosten besparen
Via Vacatureindekrant.nl regelt u eenvoudig een plaatsing van uw vacature advertentie in verschillende kranten door heel het land. U heeft één aanspreekpunt die alles voor u regelt. Dit scheelt enorm veel tijd, want u hoeft niet elke krant uitzonderlijk te benaderen. Heeft u een groot verspreidingsgebied dat u wilt bereiken? Uiteraard kijken wij voor kortingsmogelijkheden!

Zoveel kranten: wat is de beste keuze?
Wanneer u landelijk wilt adverteren heeft u een grote keuze aan verschillende kranten. Hoe weet u nu wat de beste krant is in een bepaald gebied? Hiermee helpen we u graag. We zijn onafhankelijk, dus we horen graag uw specifieke wensen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij de juiste keuze uit de hoeveelheid kranten kijken we naar:

Online en offline bereik vacature advertentie
Doordat veel kranten hun edities ook online plaatsen, is uw vacature advertentie ook hier zichtbaar. Bovendien plaatsen wij uw vacature advertentie gratis op ons Twitteraccount. Zowel offline als online heeft u dus een groot online bereik!

Digitaal bewijs van uw vacature advertentie
Als extra service ontvangt u altijd een digitaal bewijsexemplaar van de door u geplaatste vacature advertentie. En als u een landelijke campagne heeft uitgezet waarin een ruim aantal kranten zijn inbegrepen, ontvangt u één document met alle bewijsexemplaren van uw vacature advertentie in de diverse kranten. Zo kunt u zien dat uw vacature netjes is geplaatst. Is er toch iets misgegaan? Dan lossen wij dit op!

Resultaten meten
Vanzelfsprekend nemen we graag contact met u op om de respons op de landelijke campagne van uw vacature advertentie te bespreken. Zijn er veel of juist weinig reacties binnengekomen op uw vacature en kunnen wij kijken of wij hierin nog verder iets voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen voor een landelijke campagne
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een landelijke campagne of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via 088 118 9003 en vraag naar Anita Coljee. Mailen kan ook: mail@vacatureindekrant.nlWat doet Vacatureindekrant.nl

Met het plaatsen van vacature advertenties in alle Nederlandse kranten zijn we u graag van dienst. Wanneer u nog meer wilt opvallen met uw vacature, kunt u ook kiezen voor het verspreiden van flyers: flyers ingestoken in de krant. Wij kunnen zowel de opmaak als verspreiding verzorgen voor een groot gedeelte in Nederland. U vraagt eenvoudig een offerte aan, en wij regelen de rest. Bovendien is de vormgeving van uw vacature advertentie en/of flyer GRATIS en ontvangt u op werkdagen binnen 2 uur een reactie op uw offerteaanvraag, zelfs in het weekend!

 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

 

Informatie

Sluiten

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.