Online doorplaatsmogelijkheden

Vacature online plaatsen

In Nederland gebruikt 97% van de bevolking tussen de 25 en 65 jaar regelmatig internet. Voor optimaal bereik is internet in combinatie met print een ideale combinatie. Bovendien biedt een online vacature de mogelijkheid tot direct reageren en is het websitegedrag van de bezoeker goed meetbaar. Van de Nederlandse beroepsbevolking is zo’n 10% actief op zoek naar een nieuwe baan en 75% is latentwerkzoekend. Dat wil zeggen dat iemand wel een baan heeft, maar open staat voor een nieuwe interessantere uitdaging als die mogelijkheid zich voordoet.

Vacatureindekrant.nl biedt u de unieke mogelijkheid om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken door een combinatie van online en offline communicatie. Vacatureindekrant.nl werkt hiervoor samen met een professionele partner die uw vacature zeer gericht online plaatst en zo een brede doelgroep aanspreekt. Met als doel de perfecte kandidaat voor uw vacature te vinden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


EENVOUDIG

SNEL

VOORDELIG

Indeed

30 dagen

Sponsored Job op www.indeed.nl

€ 139,-

LinkedIn

30 dagen

Jobposting op www.linkedin.nl

€ 259,-

Facebook

30 dagen

Wervingscampagne + Recruitment Network

€ 419,-

Wij kunnen u ook helpen met grotere pakketten. Dit kan voor MBO-functies vanaf € 350,-
en HBO-functies vanaf € 725,-. Stuur ons een mail voor meer informatie.

Prijzen excl. btw

Online banners plaatsen? Kijk dan op Huisaanhuis.nu

Wat doet Vacatureindekrant.nl

Met het plaatsen van vacature advertenties in alle Nederlandse kranten zijn we u graag van dienst. Wanneer u nog meer wilt opvallen met uw vacature, kunt u ook kiezen voor het verspreiden van flyers: flyers ingestoken in de krant. Wij kunnen zowel de opmaak als verspreiding verzorgen voor een groot gedeelte in Nederland. U vraagt eenvoudig een offerte aan, en wij regelen de rest. Bovendien is de vormgeving van uw vacature advertentie en/of flyer GRATIS en ontvangt u op werkdagen binnen 2 uur een reactie op uw offerteaanvraag, zelfs in het weekend!

Huisaanhuis team
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

 

Informatie

Sluiten

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.